Haar & Hoofdhuidproblemen

U haar krijgt zijn natuurlijke schoonheid terug … met de René Furterer verzorgingsproducten.

Haaruitval

Haarwortel in uitvalfase

“Mooi haar groeit op een gezonde hoofdhuid”. Meer dan vijftig jaar terug ontwikkelde René Furterer specifieke producten voor de verzorging van hoofdhuidhaar, die rijk zijn aan bijzonder werkzame zinnenstrelende etherische oliën en plantenextracten.

Het merk René Furterer maakt deel uit van de Laboratoires PIERRE FABRE, het tweede grootste farmaceutisch laboratorium in Frankrijk. In dit laboratorium worden ontwikkelsprotocols voor geneesmiddelen toegepast op  dermo-cosmetische producten.

De producten van René Furterer bevatten geconcentreerde actieve stoffen die onmiddelijk zichtbare resultaten geven, het haar ingrijpend veranderen en het nieuwe levenskracht schenken.Haarwortel afbrekende fase. Te behandelen met o.a. Triphasicvht+.

Haardiagnose met de Capilliscope

Haardiagnose met de Capilliscope

Heeft u last van haar of hoofdhuid problemen dan bent u bij JP Hairfashion aan het juiste adres. U kunt aan afspraak maken om een haar en hoofdhuid diagnose te laten doen in de salon.

De diagnose wordt gedaan met de Capilliscoop, een hoog technologisch diagnosetoestel. De Capilliscoop heeft een videocamera die 80 maal vergroot en kan rechtstreeks de conditie van de hoofdhuid (gezond, gevoelig of schilfers) en de conditie van het haar tonen.

Verder kan het apparaat de haarwortel 120 keer vergroot zien waardoor een analyse kan worden gemaakt. Op deze manier is het eenvoudig om aankomend haaruitval vast te stellen. Tenslotte is de haarwortel de oorsprong van mooi en gezond haar.

Bel voor meer informatie met 033 – 285 0124.

Meer informatie: Klik hier.