René Furterer

Rene Furterer producten

Rene Furter Logo, JP Hairfashion, Kapsalon, Expert salon

In J.P. Hairfashion is ervoor gekozen om gebruik te maken van de producten van René Furterer. Deze producten bevatten etherische oliën en plantenextracten. De effecten van deze krachtige natuurlijke producten zijn snel meetbaar. De oliën worden zeer snel opgenomen waardoor zij bijzonder waardevol zijn voor de verzorging van haar en hoofdhuid.

De producten zijn HYPO-ALLERGEEN. Dit betekent dat de kans op bijwerkingen minimaal is. Daarnaast worden de producten getest en vervaardigd met de meeste kritische eisen waar ook geneesmiddelen aan moeten voldoen.

StylingsproductenHaarstyling producten

Er zijn ook stylingsproducten van Rene Furterer. De producten bevatten ANATIDE. Deze bijzondere stof verspreidt zich gemakkelijk en legt een beschermende filmlaag die niet afsluit, zodat het haar optimaal beschermd is tegen uitdroging zonder te verzwaren. De stylingsproducten plakken niet en zijn makkelijk uit te borstelen. Dit zorgt er mede voor dat uw haar de kwaliteit behoudt.50

Zonneproducten

Ook zijn er speciale zonneproducten van Rene Furterer. De zon, het zeewater en het water van het zwembad tasten de beschermende flimlaag van het haar aan. Het haar droogt uit, wordt dof, stug, broos en gaat splijten. De zonneproducten hebben een KPF beschermingsfactor. De factor blokeert de UV stralen en biedt bescherming aan de keratine (de belangrijkste bouwstof van het haar).

VoedingssupplementenVitalfan
Vitalfan Antichute – haaruitval vertragen en de teruggroei van het haar te bevorderen.
Vitalfan Solaire – bereidt de huid voor op het bruinen en vertaagd het vroegtijdig verouderingsproces van de huid tegen het zonnen.

De voedingssupplemenen van Rene Furterer schenkt u onmisbare vitamines voor een stralende huid en prachtig haar.

Mooie haren kunnen alleen groeien op een gezonde hoofdhuid!

Kijk ook op: www.renefurterer.com